Restaurant de Duinhoek

Adres
Parkweg 1, 3221 LV Hellevoetsluis
Telefoon
0181 391 052
Wijn Cadeaukaart Hellevoetsluis Restaurant de Duinhoek
Wijn Cadeaukaart Hellevoetsluis Restaurant de Duinhoek
Wijn Cadeaukaart Hellevoetsluis Restaurant de Duinhoek

Wilt u graag met uw dinerbon een leuke avond uit beleven in het mooie Hellevoetsluis, en het liefst ook nog aan het water? Dan is restaurant De Duinhoek echt iets voor u! Bij restaurant de Duinhoek kunt u met uw dinercheque komen genieten van ontbijt, lunch, diner, borrelhappen of zelf van authentieks Spaanse tapas! Het restaurant is gevestigd in Resort Città Romana aan de Parkweg 1. Met mooi weer kunt u plaatsnemen op het ruime terras aan het water, waar u een prachtig uitzicht heeft over de omliggende villa’s met rieten daken tussen het groen. Binnen in het restaurant is het echter ook goed toeven en de ruimte is uitermate geschikt om iets te vieren of om met uw dinercheque te komen dineren met een grote groep.

Bij uw bezoek aan restaurant de Duinhoek kunt u verassende gerechten verwachten uit keukens van over de gehele wereld. Van Frans tot Indisch en van Hollands tot Mediterraan, voor eenieder staat er wel wat wils op de uitgebreide menukaart. Chef-kok Hamada bereidt met liefde voor u verse visgerechten, knapperige hamburgers en smaakvolle pasta’s. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een tagliatelle Alfredo met een saus van Parmezaanse kaas, room en peterselie of van een plaat met grote gegrilde garnalen in olijfolie en knoflook. Heerlijke wokgerechten staan ook op het menu, waaronder een wok Oedang met groenten en garnalen en een wok Ajam met groenten en stukjes kip.

Lijkt restaurant De Duinhoek u wel wat? Neem dan snel contact op voor de mogelijkheden en vergeet niet om bij uw bezoek uw dinerbon mee te nemen!

Wijn Cadeaukaart

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Het lekkerste aanbod van Nederland!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen