Besteden

Wijn Cadeau besteden?

Van harte gefeliciteerd met uw Wijn Cadeaukaart! Hiermee kunt u genieten van een lekker flesje wijn. Controleer eerst het saldo en de geldigheid van uw cadeaubon bij de saldocheck. De feestelijke Wijn Cadeaukaart kan verzilverd worden voor een flesje rode of witte wijn, rosé, mousserende wijn, wijnglazen of andere wijnartikelen. U kunt de cadeaubon besteden door het doen van een aankoop op één van de aangesloten wijn (web)winkels: Abels Wijnen (te besteden in de webshop), Time to Wine (te besteden in de webshop), Gvino Georgische wijnen (te besteden in de webshop) en Alentejo Wijnen (te besteden in de webshop en fysieke winkels). Deze wijnspecialisten hebben allemaal een ruim assortiment aan de beste wijnen, waardoor u altijd een wijn kunt vinden die bij uw smaak past. Bij het betalen voert u de code in die u vind op de achterzijde van de pas. De door u gekozen fles wijn (of ander gekozen product) wordt vervolgens bij u thuis bezorgd!

Klik op de naam van de (web)winkel om een kijkje te nemen bij de verschillende inleverpunten:

1. Abels Wijnen (Webshop)

Abels Wijnen biedt u een groot assortiment wijnen voor de scherpste prijzen. Bestellen kan per fles of doos en u betaalt geen bezorgkosten vanaf €50,-!

  Abels Wijnen

2. Gvino - Georgische wijnen (Webshop)

Met de Wijn Cadeaukaart kun je nu ook kennismaken met een uniek aanbod aan Georgische speciaalwijnen.

  

 3. Alentejo Wijnen (Webshop en fysieke winkels)

Alentejo wijnen is een kleine wijnimporteur van wijnen uit Portugal. De streek Alentejo levert geweldige kwaliteitswijnen!

4. Time to Wine (Webshop)

 Time to Wine is ontstaan uit passie voor kwaliteitswijnen, bij voorkeur wijnen van zorgvuldig gekozen kleineschalige familiebedrijven. Wijnen met een goed verhaal!

 

5. Special Wines (Webshop)

Specialwines.com is een samenwerking waar kleinschalige, gepassioneerde wijnimporteurs op toegankelijke wijze hun assortiment in wijnen presenteren. 

Special Wines