Besteden

Wijn Cadeau besteden?

Van harte gefeliciteerd met uw Wijn Cadeaukaart! Hiermee kunt u genieten van een lekker flesje wijn. Controleer eerst het saldo en de geldigheid van uw cadeaubon bij de saldocheck. De feestelijke Wijn Cadeaukaart kan ingewisseld worden voor een flesje rode of witte wijn, rosé, mousserende wijn, wijnglazen of andere wijnartikelen. U kunt de cadeaubon besteden door het doen van een aankoop op één van de aangesloten wijn (web)winkels: Wijnhuis.nl (te besteden in de webshop), Abels Wijnen (te besteden in de webshop), Time to Wine (te besteden in de webshop), Gvino Georgische wijnen (te besteden in de webshop),  Special Wines (te besteden in de webshop en fysieke winkels), Il Vino Piemonte (te besteden in de webshop), Alentejo Wijnen (te besteden in de webshop en fysieke winkels), Happywijnen.nl (te besteden in de webshop), Chateau Divino (te besteden in de webshop) en Bubbel Broeders (te besteden in de webshop).

Deze wijnspecialisten hebben allemaal een ruim assortiment aan de beste wijnen, waardoor u altijd een wijn kunt vinden die bij uw smaak past. Bij het betalen voert u de code in die u vindt op de achterzijde van de pas. De door u gekozen fles wijn (of ander gekozen product) wordt vervolgens bij u thuis bezorgd!

Klik op de naam van de (web)winkel om een kijkje te nemen bij de verschillende inleverpunten:

1. Wijnhuis.nl (Webshop)

Bij Wijnhuis.nl vindt u de lekkerste wijnen voor de beste prijs! Wijnhuis.nl biedt wel 150 soorten wijn, geschikt voor ieder budget en elke gelegenheid. 

 

2. Abels Wijnen (Webshop)

Abels Wijnen biedt u een groot assortiment wijnen voor de scherpste prijzen. Bestellen kan per fles of doos en u betaalt geen bezorgkosten vanaf €75,-!

  Abels Wijnen

3. Il Vino Piemonte (Webshop)


In de webshop van Il Vino Piemonte kunt u de heerlijkste de heerlijkste rode wijnenwitte wijnenmousserende wijnen en rosé wijnen uit de Piemonte bestellen. Alle wijnen zijn per stuk te bestellen zodat u uw favoriete smaak kunt ontdekkken! 

Il Vino Piemonte

4Gvino - Georgische wijnen (Webshop)

Met de Wijn Cadeaukaart kunt u nu ook kennismaken met een uniek aanbod aan Georgische speciaalwijnen.

  

 5. Alentejo Wijnen (Webshop en fysieke winkels)

Alentejo wijnen is een kleine wijnimporteur van wijnen uit Portugal. De streek Alentejo levert geweldige kwaliteitswijnen!

6. Time to Wine (Webshop)

 Time to Wine is ontstaan uit passie voor kwaliteitswijnen, bij voorkeur wijnen van zorgvuldig gekozen kleineschalige familiebedrijven. Wijnen met een goed verhaal!

 

7. Special Wines (Webshop en fysieke winkels)

Specialwines.com is een samenwerking waar kleinschalige, gepassioneerde wijnimporteurs op toegankelijke wijze hun assortiment in wijnen presenteren. 

Special Wines

8. Happywijnen.nl (Webshop)

Bij Happywijnen.nl kunt u terecht voor de heerlijkste Griekse wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. 

 

9. Chateau Divino (Webshop)

Chateau Divino is dè webshop voor de mooiste, betaalbare kwaliteitswijnen. Alle wijnen worden persoonlijk geselecteerd en komen rechtstreeks van de wijnboer.

 

 

10. Bubbel Broeders

De Bubbel Broeders hebben grootse champagnes van kleine wijnhuizen. Unieke bubbels met karakter, snel bij je thuisbezorgd.