Over ons

Wijn Cadeau: hét cadeau voor de wijnliefhebber!

De Wijn Cadeau kaart is het meest feestelijke cadeau van Nederland. Deze cadeaukaart is te koop via deze website en wordt geleverd in de vorm van een plastic betaalpasje. Als gever mag u daarbij zelf bepalen welke waarde tussen €5 en €150 er op de kaart komt te staan. De ontvanger van Wijn Cadeau kan een mooie fles rode, witte of mousserende wijn bestellen. Zo geeft u een mooie fles wijn cadeau, maar kan de ontvanger zelf bepalen welke. Want over smaak valt niet te twisten!

Liefde gaat door de maag!

Voor iedereen die van mooie wijnen houdt, is de Wijn Cadeau kaart het ideale geschenk. Het is geschikt voor allerlei gelegenheden zoals een verjaardag, jubileum, afscheidsfeestje of kerst. De ontvanger heeft keus uit meer dan 400 topwijnen en diverse wijnaccessoires. Dit maakt Wijn Cadeau niet alleen een heel leuk, maar ook een heel veelzijdig cadeau! Bestel ‘m nu eenvoudig en snel via deze website en u kunt de kaart morgen al in huis hebben.

Let op! U kunt Wijn Cadeau ook bestellen bij de volgende verkooppunten: Cadeaubon.nlCadeaubonnen.nl en Cadeaukaartbestellen.nl.

 

Het team van Nationale Dinerbon

Snelle en persoonlijke service

Het team van Wijn Cadeau doet er elke dag alles aan om u het allerleukste cadeau van Nederland te bezorgen. Bent u benieuwd hoe we dit doen? We zorgen voor een duidelijke en gebruiksvriendelijke website en houden deze up-to-date. Zo houden we bijvoorbeeld het ruime assortiment aan wijnen goed bij. Heb je een vraag over Wijn Cadeau? Wanneer je vraag niet beantwoord wordt op de pagina van de veelgestelde vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice. Die zet zich in om iedereen te helpen met zijn of haar vraag.

Wijn Cadeaukaart

  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Het lekkerste aanbod van Nederland!
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Van tafelwijnen tot speciaalwijnen!

Direct Bestellen