Verjaardagsservice

Oh nee, weer een verjaardag vergeten!

Ben jij zo'n persoon die echt heel vaak verjaardagen vergeet? Het is een veel voorkomend probleem maar helaas in veel gevallen ook hardnekkig. Wijn Cadeau heeft een verjaardagsservice waarmee je altijd een attent cadeautje verstuurd, zelfs als je de verjaardag vergeten bent!

Hoe gaat de verjaardagsservice in zijn werk?

Stap 1

Bedenk wie je het komende jaar allemaal een Wijn Cadeau voor hun verjaardag wilt geven en verzamel de data van hun verjaardagen.

Stap 2

Ga naar de bestelpagina van de Wijn Cadeau en kies welke waarde je cadeau wilt geven aan deze persoon. KIies er voor of je het cadeau wilt laten inpakken of er misschien zelfs een lekker flesje wijn bij cadeau wil doen.

Stap 3

Na het invullen van je eigen adres klik je op 'Ik wil de cadeaukaarten op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres'. Daar vul je het adres van de toekomstige jarige in.

Stap 4 

In het winkelmandje rechts in je scherm zie je in het groen de geplande leverdatum staan. Daaronder vind je de optie om deze te wijzigen. Kies voor de datum van de verjaardag van degene waarvoor je het cadeau wilt inplannen en rond het bestelproces af.

 

Verjaardagscadeau inplannen 

 

Zo makkelijk was het! Één dag de belangrijke verjaardagscadeaus inplannen en je hoeft nooit meer een verjaardag te onthouden!